Preview Mode Links will not work in preview mode

De Blij Dieetvrij Podcast

Dec 23, 2020

We denken vaak: het is van buiten niet zoals het zou moeten zijn, dus dan kan ik het niet vertrouwen.

Hoe leer je stap voor stap te vertrouwen op jouw lijf?

Los van kennis heb je namelijk ook iets anders nodig om écht te kunnen floreren in jouw lijf en jouw relatie met eten. Daar meer over in deze aflevering!

Notities...


Dec 9, 2020

Yes, het is deze maand #selfcaremaand in de Blij Dieetvrij Club! Ik vertel je er iets meer over in deze podcast-aflevering én bespreek 3 mythes over intuïtief eten die op het internet de ronde doen.

Meer informatie over de club: https://blijdieetvrij.nl/club

Bekijk de notities bij deze...


Nov 25, 2020

Ik sprak met Rebecca (van Becca Yoga) open een eerlijk over haar ervaringen met intuïtief eten, over hoe yoga nidra haar hierin helpt. Maar ook over corona-kilo's, en hoe je jezelf kan helpen als je last hebt van negatieve gedachten over jouw lichaam.

Vind alle besproken linkjes hier:


Nov 11, 2020

Als intuïtief eten niet goed voelt... hoe komt dat, en wat doe je eraan? Vaak is het alternatief ook niet echt een lange termijn oplossing! 

Daar meer over in deze aflevering!

Wil je meedoen aan de live training over rust creëren rondom eten tijdens de feestdagen? Meld je hier aan: https://blijdieetvrij.nl/feest/


Oct 28, 2020

"Het lukt me niet om te stoppen met het eten van chips in de avond". "Ik blijf maar snoepen, ik snap niet waarom!" "Het is alsof de voorraadkast naar me roept...."

Ik krijg altijd ontzettend veel vragen over snacken in de avonduren, en dan met name de vraag: waarom lukt het me niet om ermee te stoppen? Hier mee over...