Preview Mode Links will not work in preview mode

De Blij Dieetvrij Podcast

Nov 25, 2020

Ik sprak met Rebecca (van Becca Yoga) open een eerlijk over haar ervaringen met intuïtief eten, over hoe yoga nidra haar hierin helpt. Maar ook over corona-kilo's, en hoe je jezelf kan helpen als je last hebt van negatieve gedachten over jouw lichaam.

Vind alle besproken linkjes hier:


Nov 11, 2020

Als intuïtief eten niet goed voelt... hoe komt dat, en wat doe je eraan? Vaak is het alternatief ook niet echt een lange termijn oplossing! 

Daar meer over in deze aflevering!

Wil je meedoen aan de live training over rust creëren rondom eten tijdens de feestdagen? Meld je hier aan: https://blijdieetvrij.nl/feest/


Oct 28, 2020

"Het lukt me niet om te stoppen met het eten van chips in de avond". "Ik blijf maar snoepen, ik snap niet waarom!" "Het is alsof de voorraadkast naar me roept...."

Ik krijg altijd ontzettend veel vragen over snacken in de avonduren, en dan met name de vraag: waarom lukt het me niet om ermee te stoppen? Hier mee over...


Oct 14, 2020

Bowie is vrij, in haar lijf en in haar zijn. Althans, dat gevoel krijg je, als je naar haar kijkt. Als je ziet hoe ze danst op Instagram, en alles bespreekbaar maakt waar anderen het niet over hebben. Daarom vroeg ik haar om meer te komen vertellen over het ontwikkelen van "bad ass confidence" in de Blij Dieetvrij...


Sep 30, 2020

Zorgt jouw angst voor gewichtstoename ervoor dat je blijft worstelen met eten? Dat het je niet lukt om vrij te eten, zonder regels of restricties?

Wil je keuzes kunnen gaan maken uit vertrouwen en zelfacceptatie, in plaats vanuit een plek van zelfhaat of het gevoel nooit goed genoeg te zijn?

Wil je graag rust vinden...