Preview Mode Links will not work in preview mode

De Blij Dieetvrij Podcast


Oct 6, 2021

Zelfsabotage is als een soort groeipijn. Maar het is niet ongewoon dat je er in jouw weg naar voedselvrijheid mee te maken krijgt. In deze podcast leg ik je uit hoe je zelfsabotage head on kan aanvliegen!

Bestel het carddeck, zolang de voorraad strekt: https://blijdieetvrij.nl/carddeck/

Volg me op...


Sep 15, 2021

Snacken in de avonduren is vaak gelinkt aan iets wat de wetenschap ook wel self-silencing noemt: niet opkomen voor jouw eigen behoeftes en verlangens.

In deze podcast help ik je de patronen te onderzoeken die hieromtrent bij jou bestaan, de effecten hiervan, bespreken we onze dagelijkse conflicten en leer je meer over...


Sep 1, 2021

Mensen geven op verschillende manieren uiting aan hun liefde. Het leuke is, als je bouwt aan een liefdevolle relatie met jezelf, kun je gebruikmaken van dezelfde 5 talen van liefde. 

In deze podcast vertel ik je meer over de 5 talen van zelfliefde, en duiken we ook in 1 van die talen "words of affirmation", en...


Jul 14, 2021

Meld je gerust aan voor de gratis masterclass “Radicale zelfacceptatie” op 14 juli om 20 uur via https://blijdieetvrij.nl/acceptatie (de replay is daar ook te downloaden tot 18 juli 2021 +/- 22.00 uur).

In deze aflevering kijken we naar de 3 dingen die je kan doen, om de onrust die je mogelijk voelt rondom de...