Preview Mode Links will not work in preview mode

De Blij Dieetvrij Podcast

Sep 15, 2021

Snacken in de avonduren is vaak gelinkt aan iets wat de wetenschap ook wel self-silencing noemt: niet opkomen voor jouw eigen behoeftes en verlangens.

In deze podcast help ik je de patronen te onderzoeken die hieromtrent bij jou bestaan, de effecten hiervan, bespreken we onze dagelijkse conflicten en leer je meer over...


Sep 1, 2021

Mensen geven op verschillende manieren uiting aan hun liefde. Het leuke is, als je bouwt aan een liefdevolle relatie met jezelf, kun je gebruikmaken van dezelfde 5 talen van liefde. 

In deze podcast vertel ik je meer over de 5 talen van zelfliefde, en duiken we ook in 1 van die talen "words of affirmation", en...


Jul 14, 2021

Meld je gerust aan voor de gratis masterclass “Radicale zelfacceptatie” op 14 juli om 20 uur via https://blijdieetvrij.nl/acceptatie (de replay is daar ook te downloaden tot 18 juli 2021 +/- 22.00 uur).

In deze aflevering kijken we naar de 3 dingen die je kan doen, om de onrust die je mogelijk voelt rondom de...


Jun 30, 2021

Hoe kom je los van het verlangen dat jouw lichaam altijd maar slanker moet zijn? In deze podcast deel ik 5 concrete tips met je!

Ook kijken we naar de rol van beweging, en de haat/liefde verhouding die we met sport kunnen hebben, en vertel ik je meer over de Blij Dieetvrij Body Acceptance weken en de gratis masterclass...


Jun 16, 2021

Onze gedachten maken ons breken ons, als het ware. Hoe negatiever we denken, hoe negatiever we ons voelen. In deze podcast beschrijf ik de denkfouten die we al snel maken, in onze reis naar voedselvrijheid en zelfacceptatie. Ik ben benieuwd welke gedachtegang je bij je zelf herkent!

Deel het gerust met me via Instagram:...