Preview Mode Links will not work in preview mode

De Blij Dieetvrij Podcast

Dec 22, 2021

Gewoon weer wat woorden van mij, zoals over zorgen voor en ruimte geven aan je gevoel. Een tipje over een fijne download deze feestmaand. Je vindt deze hier:

https://blijdieetvrij.nl/december

En een terugblik op 2021: wat gebeurde er bij Blij Dieetvrij, en wat staat er op de planning voor 2022?

De wachtlijst voor...


Dec 15, 2021

Ben jij je bewust van hoe jij reageert op lichaamstriggers? En weet je eigenlijk wat dat zijn? 

In deze podcast vertel ik je meer over wat de wetenschap zegt over hoe we doorgaans kunnen reageren op evenementen of situaties die een bedreiging vormen voor ons lichaamsbeeld. En, wat daarin helpend is, natuurlijk.

De...


Nov 26, 2021

In deze podcast beluister je naar de opname van een recente Instagram live. Wil je er dus liever beeld bij hebben, dan kun je dat vinden op https://www.instagram.com/blijdieetvrij/

Ik heb in deze podcast wel even de meeste "eh"-tjes voor je verwijderd. ;) Ik bespreek met je de 4 meest voorkomende soorten eetbuien, en...


Nov 17, 2021

Intuïtief eten is hip, en dat maakt ook dat de essentie ervan soms een beetje vertroebeld raakt. Iets wat niet helpt, als je werkt aan het vinden van rust rondom eten. 

Hoe merk je op dat je mogelijk toch van intuïtief eten weer een dieet aan het maken bent? In deze podcast kijken we naar de rode vlaggen!

Aanmelden...


Nov 3, 2021

Deze podcast heb ik opgenomen naar aanleiding van een vraag die ik toegestuurd kreeg via Instagram. Zo zie je maar, als je me een berichtje stuurt dan kun je zomaar ineens de inspiratie zijn voor een podcast. De vraag was een hele persoonlijke: zou jij ook intuïtief eten als je dikker zou zijn?

Aanmelden Body Image...